Home improvement

Pse Kaq E Veshtire Te Gjesh Shtepi Me Qera Ne Tirane?

Ne Tirane vazhdon te ndertohet dhe cmimet e Apartamenteve me Qera vazhdojne te ngrihen. Normalisht duhet te ndodhte e kunderta; pra me shtimin e ndertimeve. Duhet te binte cmimi i Apartamenteve Me Qera Ne Tirane. Nga vjen kjo?

Arsyet jane disa

Duke qene se ne Shqiperi nuk ka mekanizma. Te tjere investimi shumica e njerezve qe kane akumuluar para blejne. Apartamente per ti lene. Me qera por dikur kane ndonje pervoje te pakendshme. me qeraxhinjte dhe vendosin t’i mbajne apartamentet bosh ne vend qe t’i japin me qera. Kjo qasje krijon nje situate paradoksale ku ndertimet shtohen dhe Apartamentet Me Qera Ne Tirane shtrenjtohen.

Mungesa e nje kuadri ligjor te kompletuar ne industrine imobiliare e ben te veshtire maredhenien me qeradhenesit dhe qeramarresit. Nese ti jep nje Shtepi Me Qera Ne Tirane. Normalisht qe deshiron te fitosh dhe jo te humbasesh por mbrojtja qe duhej te vinte nga kuadri ligjor eshte shume e vagullt. ti ndihesh i pambrojtur si pronar ndaj druhesh ta japesh nje Apartament Me Qera.

Nuk ka diferencim mes taksave te prones per pronen e pare dhe ate te dyte apo te trete. Duke qene se pronaret nuk kane kosto ata nuk jane te. Motivuar per to t’i detyronte pronat me ato ngelen bash Nje taksim me i rritur per keto prona do t’i detyronte pronaret qe cdo. Prone qe kane ta hidhnin ne treg si Shtepi Me Qera ne menyre qe te mbulonin kostot dhe te dilnin me fitim.

Nje Apartament Me Qera Ne Tirane fillon nga 300 Euro ne muaj dhe pastaj qielli eshte limiti. Gjen edhe Shtepi me Qera Te Lire por zakonisht jane shtepi te lena pas dore qe kane. Mobilim te vjeter ose ndertime te kohes se komunizmit me standarte shume te ulta. Studentet kryesisht preferojne keto lloj pronash. pasi nuk kane kerkesa te larta. Por familjet e reja preferojne dicka me te mire.

Nese deshiron nje Apartament

Me Qera qe ka mobilim modern behu gati te paguash me shume. Cmimi i qerase caktohet kryesisht nga vendndodhje dhe mobilimi. Kur shkon ne drejtim te qendres cmimi rritet ndaj per nje cmim me modest mund te shikosh. Zonat periferike ose diku afer unazes se vogel. Nje Shtepi Me Qera Ne Tirane kushon sepse kerkesa eshte e larte por e tille eshte e dhe kredija.

In addition to music and movies, the website also offers ringtones, wallpapers, and other multimedia content. However, it’s important to note that downloading copyrighted material without proper authorization may infringe upon intellectual property rights. We’ll delve deeper into what Pagalworld offers and the potential legal implications of using such platforms for downloading content. Whether Pagalworld is the right choice for you, let’s discover in the following paragraphs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button